Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Ervaren) belastingadviseur 33 - 40+ uur vacature

Financieel Son en Breugel 1721 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je anderen dat je doet?
Als (ervaren) belastingadviseur ben je de gesprekspartner van zowel interne als externe relaties. Je houdt je bezig met complexe fiscale vraagstukken en zoekt naar oplossingen en mogelijkheden binnen de geldende wet- en regelgeving. Tevens signaleer je proactief potentieel advieswerk bij bestaande klanten.

Dat is de basis binnen de fiscale praktijk. Waarin zit jouw toegevoegde waarde?
Jouw toegevoegde waarde zit ‘m in het feit dat je door je sociale karakter in staat bent om zelfstandig relaties op te bouwen en te onderhouden. Je weet complexe informatie toegankelijk en met overtuigingskracht over te brengen.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau, zoals fiscale economie of fiscaal recht. Na je studie heb je minimaal vier jaar ervaring opgedaan in bovengenoemde werkzaamheden. Je bent communicatief vaardig, sociaal, behulpzaam, helder en overtuigend. Je kan goed zelfstandig werken en weet prioriteiten te stellen. Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast primaire voorwaarden zoals een marktconform salaris, 27 vakantiedagen, een prima pensioenregeling en een onkostenvergoeding, bieden wij net díé extra’s die het werken bij ons kantoor zo leuk maken. Dat valt of staat met een collegiaal team, waardoor je je snel thuis voelt. Om de teamspirit vast te houden lunchen we iedere vrijdag samen en vinden er regelmatig (spontane) borrels en teamuitjes plaats. Tel daar de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien bij op en er is geen reden meer om niet te solliciteren. Wij zien jouw motivatiebrief en CV dan ook graag verschijnen!