Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Cliënt)begeleider Wonen Complex N.o.t.k. vacature

Zorg/ Verpleging Eindhoven 2519 keren bekeken
Vacature omschrijving

Laat jij je niet snel uit het veld slaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!In deze omgeving mag je komen werkenIn deze functie kom je te werken binnen een woning op een van de bosrijke woonparken Donksbergen of Eckartdal. Een fijne plek waar onze cliënten zich veilig en thuis voelen. Je hebt als (cliënt)begeleider een belangrijke rol in hun leven. Je ondersteunt hen in het dagelijkse dingen op basis van de vastgestelde richtlijnen uit het persoonlijk plan. In de functie van cliëntbegeleider ben je tevens verantwoordelijk voor het schrijven deze plannen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Er staat een team van professionele collegas aan je zijde, om je te helpen waar nodig.

Vanuit de cliëntVoor onze cliënten is de huidige maatschappij ontzettend complex. Ze hebben moeite om zich te uiten en vinden het lastig om hun plek te vinden. Ze hebben een verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en vertonen vaak moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarom is het voor de mensen om hen heen belangrijk dat zij signalen oppikken en deze in de juiste context plaatsen. Door dit te doen voelen de cliënten zich vaak al begrepen. Ze vinden het erg fijn als je duidelijk bent, zodat ze snappen wat je bedoelt. Daarnaast hebben ze het nodig dat je geduldig bent en niet te snel opgeeft. Iemand die hen niet afwijst op hun gedrag maar respecteert wie ze zijn als persoon. Want door samen te werken kun je hen helpen om hun leven op een mooie manier vorm te geven.

Vanuit het teamDe collegas van Lunet zorg zijn professionele mensen met een warm hart voor de zorg. Binnen de verschillende woningen wordt er gewerkt met zelfsturende teams. Je bent dus samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de roosters. Natuurlijk wordt je als team, waar nodig, ondersteunt door een professioneel team van specialisten. Lunet zorg vindt het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en de ruimte krijgt voor eigen inbreng. Binnen de woningen van complex is het belangrijk dat je een persoon bent die niet snel in de stress schiet, grenzen aan kan geven en buiten de kaders durft te denken.

Wij werkenConform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.00 uur.
Functie-eisen:

Sta jij stevig in je schoenen en durf je te handelen waar nodig? Heb je ervaring binnen de gehandicaptenzorg en bij voorkeur met deze doelgroep? Ben je tenslotte in het bezit van een relevante opleiding Zorg & Welzijn niveau 3 of 4? Dan is deze functie echt wat voor jou en gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.
Arbeidsvoorwaarden:

Een prettige werkomgeving binnen een enthousiast en ervaren team.
Een afwisselende en uitdagende baan waarbij de nadruk ligt op de zelfredzaamheid van de cliënten.
Je komt je te werken binnen een professionele omgeving met veel ruimte voor
eigen ontwikkeling. Lunet zorg heeft een breed cursusaanbod en besteed veel
aandacht aan doelgroepgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.

Arbeidsvoorwaarden
De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie van Begeleider Complex is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van 2736-. bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. De functie van Cliëntbegeleider Complex