Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

(Afstuderend) Accountant Adviseur 33 - 40+ uur vacature

Financieel Son 2481 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je anderen dat je doet?
Je stelt jaarrekeningen samen en verzorgt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je interpreteert cijfers op de juiste wijze en vertaalt deze naar beleid.

Dat is de basis binnen de accountancywerkzaamheden. Waarin zit jouw toegevoegde waarde?
Jouw toegevoegde waarde zit ‘m in het feit dat je assistent accountants begeleidt en coacht bij het reviewen van jaarrekeningen. Je denkt mee over interne procesverbeteringen.
Uiteindelijk kun je doorgroeien naar het zelfstandig bespreken van de jaarrekening(en) met klanten binnen jouw eigen portefeuille.

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt over een afgerond AA-traject of bent hier nog voor aan het studeren. Je hebt bewust gekozen voor deze opleiding en wil de beste worden binnen jouw vakgebied. Je bent communicatief vaardig, sociaal, behulpzaam, helder en overtuigend. Je hebt mensenkennis en je kan goed zelfstandig werken. Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast primaire voorwaarden zoals een marktconform salaris, 27 vakantiedagen, een prima pensioenregeling en een onkostenvergoeding, bieden wij net díé extra’s die het werken bij ons kantoor zo leuk maken. Dat valt of staat met een collegiaal team, waardoor je je snel thuis voelt. Om de teamspirit vast te houden lunchen we iedere vrijdag samen en vinden er regelmatig (spontane) borrels en teamuitjes plaats. Tel daar de mogelijkheid om snel door te groeien naar een functie op niveau bij op en er is geen reden meer om niet te solliciteren. Wij zien jouw motivatiebrief en CV dan ook graag verschijnen!